Home>Electronics>Video Game Accessories >PlayStation Accessories >Weed Pack True Blue Mini USB Stick Plug and Play for Playstation Classic
Weed Pack True Blue Mini USB Stick Plug and Play for Playstation Classic

Weed Pack True Blue Mini USB Stick Plug and Play for Playstation Classic Item NO.: 2738662

US$ 23.74
US$ 24.99 Save US$ 1.25 (5% Off)
Quantity
Stock ( 9976 )

Copy and share this link on social network or send it to your friends

Copy
  • SIMPLY PLUG AND PLAY, no installation or soldering required: True Blue Mini is a simple plug play addon, and all the games are real time saves- the game progress can be saved for better game playing experience.
  • Included mini USB hub allows that you could enjoy all the fantastic 2-player games without losing your second controller! [p.s. Controllers are not included]
  • List of games shown on the pictures. [NOTE: DO NOT plug all 4 packs in at the same time, it will not work that way since all 4 are trying to boot a loader causing a conflict you can only do one at a time! DO NOT add, remove or transfer the games in order to make them work properly.]
  • If adding new games to your PlayStation Classic is of utmost priority to you, and sailing the high seas isn't a big problem, then it's easy to recommend this piracy stick.
  • (1) Weed Pack: 99 Games, 64 GB; (2) Had better not to use more than 2 controllers for 1 hub.

Product Name Weed Pack True Blue Mini USB Stick Plug and Play for Playstation Classic
Item NO. 2738662
Weight 0.07 kg = 0.1543 lb = 2.4692 oz
Category Electronics > Video Game Accessories > PlayStation Accessories
Brand True Blue Mini
Creation Time 2019-07-08

[Money - back guarantee


1. All items are tested well before the shipment. If the item arrives damage or does not work properly, we would be responsible for that. 


2. For a technical issue of the item, we would try our best to help you fix it, and we would resend a new replacement for free or issue a full refund if that issues can not be fixed.

Standard Shipping (Free Shipping):

Handling Time: 1-2 Business Days 

Transit Time: 6-12 Business Days 


Any problems, please feel free to contact us! 


EMAIL: [email protected]


Customer questions & answers

1. Question: What games are on this?

Answer: All of the games are listed in the pictures.


2. Question: Do you have to unplug power every time you start it up or just the first time?

Answer: No just plug it in the usb stick then power it on like normal.


3. Question: Is it just a simple plug and play stick?

Answer: Yes, unplug the power cord, plug this into the USB slot, plug the power cord in and turn on the machine. Works very well!


4. Question: Why can I not get the three sticks to work with the usb hub provided? The ps mini just says that the controller in slot two is unrecognized.

Answer: Are plugging all three in at the same time? It wont work that way. All 3 are trying to boot a loader causing a conflict you can only do one at a time


5. Question: Why can I not get the three sticks to work with the usb hub provided? The ps mini just says that the controller in slot two is unrecognized.

Answer: Are plugging all three in at the same time? It wont work that way. All 3 are trying to boot a loader causing a conflict you can only do one at a time


6. Question: What’s the difference between the meth and crackhead packs?

Answer: The games look in the info and tells you which games are included


7. Question: How do you connect it to the tv

Answer: You connect it to the Playstation classic. The Classic is connected via HDMI to the tv.


8. Question: Can I copy these games on the pc or are they encrypted

Answer: You cant copy or add games to this, if you trying to do that you need to add autobleem or bleemsync and download games from somewhere. This is just an easy way without doing any work to get the games and play them. Its really just plug and play.


9. Question: Is there a way to play this on my ps4?

Answer: There is no way to play this on the ps4.


10. Question: How do i get the connection for more controllers to work it isnt reading the controllers?

Answer: It only have enough power for only two Controllers ps classic is not that powerful for more than two controllers


11. Question: Can you add more games to it?

Answer: No, you could not add more games to it!


12. Question: How do you play with 2 players if its using a usb port ?? Like which port do you add the hub ?

Answer: For two-player, the USB hub connects to the player one port, while the USB stick occupies the player two port.


13. Question: Can I change some of the games for others?

Answer: No you cannot because the sticks are scripted to prevent from modding and cloning.


14. Question: Can you add a second usb with other games together, at the same time or not at all?

Answer: No unfortunately not. It would be great if all three True Blue USB sticks could be used simultaneously. But“One at a time” is the only working method.


15. Question: How does this work with multi-disc games? What does the user need to do to "change disc" when prompted?

Answer: Does not need anything further. You just hit the button on top of playstation and it changes game.


16. Question: If i remove the true blue mini-usb stick, will i still see the original 20 games that came with the ps classic?

Answer: Have to remove the stick and turn power on or if you are playing turn off then back in and the original game list comes back.


2019-10-19

No****ad

I bought the Weed Pack especially for the game "Loaded" but the doors do not open in the game so you are just STUCK.
Service:Hello, we did not find any orders from you by searching your email address [email protected], did you order it from our website https://www.ploylab.com ? If yes, please provide us with order ID from ploylab, and we would help you with the issues.

2019-09-05

Cr****ne

Easy way to get more games on your ps classic

2019-07-24

J****n

I love this, works perfect no issues.

2019-07-12

K****n

Totally worth it and super easy to use with zero modification involved, literally plug and play per the instructions.

ploylab

Shop Now

Newsletter

Subscribe To Our Newsletter