Home>Electronics>Video Game Accessories >PlayStation Accessories >3-Pack (Crackhead Pack + Meth Pack + Fight Pack ) True Blue Mini USB Sticks Plug & Play for PlayStation Classic
3-Pack (Crackhead Pack + Meth Pack + Fight Pack ) True Blue Mini USB Sticks Plug & Play for PlayStation Classic

3-Pack (Crackhead Pack + Meth Pack + Fight Pack ) True Blue Mini USB Sticks Plug & Play for PlayStation Classic Item NO.: 2646385

5.0
(29)
Write a Review
US$ 59.18
US$ 73.97 Save US$ 14.79 (20% Off)
Quantity
Stock ( 17 )

Copy and share this link on social network or send it to your friends

Copy
  • SIMPLY PLUG AND PLAY, no installation or soldering required: True Blue Mini is a simple plug play addon, and all the games are real time saves- the game progress can be saved for better game playing experience.
  • Included mini USB hub allows that you could enjoy all the fantastic 2-player games without losing your second controller! [p.s. Controllers are not included]
  • See the pictures list of games in each option. [NOTE: DO NOT plug all 4 packs in at the same time, it will not work that way since all 4 are trying to boot a loader causing a conflict you can only do one at a time! DO NOT add, remove or transfer the games in order to make them work properly.]
  • If adding new games to your PlayStation Classic is of utmost priority to you, and sailing the high seas isn't a big problem, then it's easy to recommend this piracy stick.
  • (1) All of the games are listed in the pictures. (2) Had better not to use more than 2 controllers for 1 hub.


IMPORTANT: Please note that VISA Credit Card is temporarily unavailable at our website for some reasons, please make the payment with PayPal or MasterCard. Apologize for the trouble.


WARNING: For some countries, credit card issuing banks and payment currencies probably cause exchange rate losses. If you would like to completely avoid an unnoticed charge which is more than it is supposed to be, it is recommended that you use PayPal instead of credit card to make the payment. 





Product Name 3-Pack (Crackhead Pack + Meth Pack + Fight Pack ) True Blue Mini USB Sticks Plug & Play for PlayStation Classic
Item NO. 2646385
Weight 0.23 kg = 0.5071 lb = 8.1130 oz
Category Electronics > Video Game Accessories > PlayStation Accessories
Brand True Blue Mini
Creation Time 2019-07-08

[INSTRUCTIONS]

1. First make sure the ps classic mini is unplugged, you have to take power cord out then stick the usb stick in the playstation after doing this plug the power back in wait until the red light comes on then turn on your ps classic if done correctly the game works.
2. If you have more than 1 TrueBlueMini pack and you want to change usb's you need to power off, and unplug the power. From there you can switch out the usb, plug the power back on and turn on system let it load. Have to do this every time you want to switch.
3. Trouble: None of the games will play, it loads up fine but it's like the controller is disconnected as soon as you pick a game.
Troubleshooting: If you initialize the console from the setting menu it fixes.


[Money - back guarantee

1. All items are tested well before the shipment. If the item arrives damage or does not work properly, we would be responsible for that. 

2. For a technical issue of the item, we would try our best to help you fix it, and we would resend a new replacement for free or issue a full refund if that issues can not be fixed.

Any problems, please feel free to contact us! EMAIL: [email protected]



[SHIPPING INFORMATION]



Customer questions & answers

1. Question: what games are on this?

Answer: All of the games are listed in the pictures.

 

2. Question: Do you have to unplug power every tim e you start it up or just the first time?

Answer: No just plug it in the usb stick then power it on like normal.

 

3. Question: Is it just a simple plug and play stick?

Answer: Yes, unplug the power cord, plug this into the USB slot, plug the power cord in and turn on the machine. Works very well!

 

4. Question: Why can I not get the three sticks to work with the usb hub provided? The ps mini just says that the controller in slot two is unrecognized.

Answer: Are plugging all three in at the same time? It wont work that way. All 3 are trying to boot a loader causing a conflict you can only do one at a time.

 

5. Question: Why can I not get the three sticks to work with the usb hub provided? The ps mini just says that the controller in slot two is unrecognized.

Answer: Are plugging all three in at the same time? It wont work that way. All 3 are trying to boot a loader causing a conflict you can only do one at a time

 

6. Question: What’s the difference between the meth and crackhead packs?

Answer: The games look in the info and tells you which games are included

 

7. Question: How do you connect it to the tv

Answer: You connect it to the Playstation classic. The Classic is connected via HDMI to the tv.

 

8. Question: Can I copy these games on the pc or are they encrypted

Answer: You cant copy or add games to this, if you trying to do that you need to add autobleem or bleemsync and download games from somewhere. This is just an easy way without doing any work to get the games and play them. Its really just plug and play.

 

9. Question: Is there a way to play this on my ps4?

Answer: There is no way to play this on the ps4.

 

10. Question: How do i get the connection for more controllers to work it isnt reading the controllers?

Answer: It only have enough power for only two Controllers ps classic is not that powerful for more than two controllers

 

11. Question: Can you add more games to it?

Answer: No, you could not add more games to it!

 

12. Question: How do you play with 2 players if its using a usb port ?? Like which port do you add the hub ?

Answer: For two-player, the USB hub connects to the player one port, while the USB stick occupies the player two port.

 

13. Question: Can I change some of the games for others?

Answer: No you cannot because the sticks are scripted to prevent from modding and cloning.

 

14. Question: Can you add a second usb with other games together, at the same time or not at all?

Answer: No unfortunately not. It would be great if all three True Blue USB sticks could be used simultaneously. But“One at a time” is the only working method.

 

15. Question: How does this work with multi-disc games? What does the user need to do to "change disc" when prompted?

Answer: Does not need anything further. You just hit the button on top of playstation and it changes game.

 

16. Question: If i remove the true blue mini-usb stick, will i still see the original 20 games that came with the ps classic?

Answer: Have to remove the stick and turn power on or if you are playing turn off then back in and the original game list comes back.

 


2020-05-20

Sp****sh

It is exactly as described.

2020-05-19

Gr****al

Bought this for my grandsons, flash drive works great, plenty of games, they love it.

2020-05-15

r****o

No problems with any of the games I've played.

2020-05-13

Al****lt

It works fine,Excellent!

2020-05-12

Lu****ts

Lots of games, Excellent!

2020-05-12

D****on

It is exactly as described.

2020-05-06

Ju****lt

This makes the playstion mini what it should be almost. It has almost all the major games for the system. Great game selection, and the easiest way to supercharge your PlayStation Mini.

2020-04-30

M****P

Does what it says on the tin.

2020-04-30

A****y

Great purchase

2020-04-30

Gr****gh

quick shipping

2020-04-30

U****n

Fantastic seller!

2020-04-30

B****l

item as advertised

2020-04-24

W****s

Bought this for my grandson and husband, hubby loves the retro games.

2020-04-21

D****s

This product is exactly as described.

2020-04-16

Ma****on

Item works well, very easy to use and vary happy 😊 thank you!

2020-03-09

A****o

Must have per possessori di ps1 mini.

Fantastica chiavetta!! Acquisto fondamentale per tutti i possessori di ps mini. Per farla funzionare, bisogna spegnere la playstation inserire la chiavetta nel momento in cui si accende la luce rossa della chiavetta si può premere il pulsante di accensione della PlayStation. Ci si ritrova davanti la schermata con tutti i i giochi installati, basta premere Start ed il gioco è fatto. Io ho preso quella con 101 giochi e ci sono tutti!! Fantastico acquisto.

2020-01-22

J****e

Great product. Cheaper USB stick, but works flawlessly.

2019-11-14

P****t

The true blue packs are exactly what I needed. I have no issue paying for convenience. I've purchased two of them, both from the seller petforu , and I've had no issues.

2019-11-13

Ke****ng

the true blue mini is amazing!

2019-11-10

Ga****gh

Note that for whatever reason the usb hub will not work with the controller without the true blue attached. Both usb hubs that shipped with the units I purchased work fine. I attached pictures of the startup menus and the screen that comes up when you load a multi disc game.

ploylab

Shop Now

Newsletter

Subscribe To Our Newsletter